Αρχική Σελίδα

Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

    Ιδρυμένη το έτος 2014 από το διευθυντή, ο κ. Andy Sun, μετά από περισσότερο από 10 έτους πλούσιας εμπειρίας του και τη βαθιά γνώση στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, την υφαντική Co. της Σαγκάη Uneed, ΕΠΕ, με την έδρα και κέντρου μάρκετινγκ η οργάνωση στη Σαγκάη, ήταν από την εστίαση στην κατασκευή και την παροχή των διάφορων μέσων και αρίστης ποιότητας εξαρτημάτων ενδυμάτων για τη βιομηχανία ενδυμασίας, Nonwovens Spunlace για τις μάσκες και υγρός σκουπίζουν τη βιομηχανία, Nonwovens λειωμένων μετάλλων για την υγεία και την ιατρική βιομηχανία, που υποστηρίζονται από 8 βάσεις παραγωγής στις επαρχίες της Σαγκάη, Jiangsu και Zhejiang.

    Δυνάμει των περιεκτικών πλεονεκτημάτων στα εξαρτήματα ενδυμάτων, Nonwovens Spunlace και Nonwovens λειωμένων μετάλλων, η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει 3 επιχειρησιακά τμήματα στην έδρα της Σαγκάη μας: Επιχειρησιακό τμήμα εξαρτημάτων ενδυμάτων, Nonwovens Spunlace επιχειρησιακό τμήμα, και Nonwovens λειωμένων μετάλλων επιχειρησιακό τμήμα.

 

Τμήμα εξαρτημάτων ενδυμάτων:

 

    Είμαστε ειδικευμένοι στην παροχή των «μιας στάσης» εξαρτημάτων ενδυμάτων που παρέχουν τις υπηρεσίες

για τη βιομηχανία ενδυμασίας, με τα κύρια και ισχυρά στοιχεία που ποικίλλουν από την υφαμένη και μη υφανθείσα τηκτή σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου, τη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου πουκάμισων, τη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου τρίχας, τη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου τρίχας αλόγων, την υποστηρίζοντας σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου κεντητικής, τη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου δεσμών, τη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου ΚΑΠ, τα μαξιλάρια ώμων, κεφάλι μανικιών, κάτω από το περιλαίμιο αισθητό, το θωρακικό βαμβάκι, το θωρακικό καμβά, τις κασέτες, τον Ιστό και την ταινία καυτός-λειωμένων μετάλλων, το υδροδιαλυτό μη υφανθε'ν ύφασμα και ταινία, το pocketing ύφασμα και άλλα μικρά εξαρτήματα.

Το εμπορικό σήμα μας «UNEED» είναι καλά - γνωστός από πολλούς εσωτερικούς και παγκοσμίως διάσημους εμπορικά σήματα και εμπόρους ιματισμού, και απολαμβάνει μια καλή φήμη στον τομέα των εξαρτημάτων ενδυμάτων. Η ποιότητα των προϊόντων μας και οι υπηρεσίες μας έχουν αναγνωριστεί, έχουν εμπιστευθεί και έχουν υιοθετηθεί από κόσμος-διάσημοι κατασκευαστής ενδυμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία.

Τα όλα προϊόντα εξαρτημάτων ενδυμάτων μας έχουν επιτύχει την πιστοποίηση oeko-TEX και SGS, και λάβαμε επίσης την πιστοποίηση GRS (σφαιρικά πρότυπα ανακύκλωσης) για να παρέχουμε βιώσιμα interlinings και τα προϊόντα παραγεμίσματος με τις ίνες που ανακυκλώνονται από τον μετα-καταναλωτή σπαταλούν τα πλαστικά μπουκάλια για τη βιομηχανία ενδυμάτων.

 

 

Nonwovens Spunlace τμήμα:

 

    Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή υψηλή - ποιοτικά spunlace μη υφανθε'ντα προϊόντα για την του προσώπου μάσκα και σκουπίζουμε τη βιομηχανία, υλικά συμπεριλαμβανομένου Tencel, Cupro, της ίνας μπαμπού, του ξυλάνθρακα μπαμπού, Binchotan, της ίνας μπανανών, της ίνας φυκιών, του φυσικού βαμβακιού, του οργανικού βαμβακιού, Aloe, του γραφίτη και Viscose, του πολυεστέρα, κ.λπ. Η βάση παραγωγής μας έχει 8 διεθνώς προηγμένες γραμμές παραγωγής για την διαγώνιος-τοποθέτηση και 6 παράλληλες γραμμές παραγωγής, οι οποίες εισήχθησαν από τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Τα μη υφανθε'ντα υφάσματα spunlace που παράγονται και που πωλούνται από την επιχείρησή μας έχουν τα χαρακτηριστικά του μαλακού handfeel, της ομαλής επιφάνειας, καμίας τριχοφυΐας και καλής δυνατότητας απορρόφησης υγρασίας. Εκτός από την εκτενή χρήση στην ομορφιά και τους καθαρίζοντας τομείς, απολαμβάνουν επίσης μια μεγάλη δημοτικότητα στη βιομηχανική διήθηση, ιατρικός, την υγεία και άλλους τομείς. Τα προϊόντα είναι αναπνεύσιμα, μαλακά, ελαφριά, μη τοξικά, αντιβακτηριακά, φιλικά προς το περιβάλλον, κ.λπ., που χρησιμοποιείται εκτενώς για μερικές εφαρμογές, και στις εκατοντάδες των ποικιλιών, οι περισσότερες από τις οποίες κατασκευάζονται κυρίως ως συνθετικά υφάσματα δέρματος (υλικό βάσεων για το δέρμα ενδυμάτων, δέρμα σφαιρών, υλικό υπόστρωμα παπουτσιών), νέα γενιά των ιατρικών προστατευτικών προϊόντων (χειρουργική εσθήτα, προστατευτική ενδυμασία), πλέγμα και παράλληλα υγειονομικά προϊόντα (τα φύλλα μασκών, υγρά σκουπίζουν, ρόλοι πετσετών, φύλλα γάζας), πολύ λεπτό σκουπίζοντας ύφασμα (για τα γυαλιά, τα όργανα κ.λπ.), τα προϊόντα φίλτρων, τα διακοσμητικά υφάσματα, κ.λπ.

 

Nonwovens περι:στρέφω-λειωμένων μετάλλων τμήμα:

 

    Είμαστε κύριοι 6 που η εσωτερική προηγμένη ίνα πολυπροπυλενίου οι μη υφανθείσες γραμμές παραγωγής, 16 μεγάλη ταχύτητα γραμμές παραγωγής λειωμένων μετάλλων μαζί με 2 δις-συστατικές μη υφανθείσες γραμμές παραγωγής SXMS παράγοντας τα υγιεινά υλικά ασφαλίστρου, και εστιάζοντας στον εφοδιασμό των βιομηχανιών συσκευασίας, επίπλων και υγειονομικής περίθαλψης με τα first-grade κανονικά PP και ειδικά nonwovens λειωμένων μετάλλων που καλύπτουν το SS, SSS, SMS, SMMS, SMMMS, υφαμένα υφάσματα SSMMS μη, από τις διαφορετικές προδιαγραφές χρώματα, όλα που παρήχθησαν στα διάφορα από 100% τα νέα τσιπ PP/PE, με μια ετήσια ικανότητα περισσότερο από μετρικοί τόνος 100.000+ των μη υφανθε'ντων υφασμάτων.

    Μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε τέτοια ειδική επεξεργασία nonwovens όπως την υδρόφιλη, αντιστατική, λάδι-ανθεκτική και άλλη επεξεργασία αντι-οινοπνεύματος. Λεπτά η ίνα που διασκορπίζεται, μαλακά αγγιγμένος, δομημένος ομοιόμορφα με την άριστη ιδιοκτησία εμποδίων, λειωμένο μέταλλό μας μη υφανθε'ν είναι απολύτως κατάλληλη για τις υγειονομικές, ιατρικές βιομηχανίες, που χρησιμοποιούνται ευρέως για το τον ιματισμό απομόνωσης, τις χειρουργικές εσθήτες, τα χειρουργικά φύλλα κλινοστρωμνής, τις πάνες, τα ενήλικα προϊόντα ακράτειας, κ.λπ.

 

    Οι όλοι μύλοι μας από 3 τμήματά μας έχουν περάσει το λογιστικό έλεγχο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2008 από τη γερμανική ομάδα TÜV SÜD και SGS την πιστοποίηση, και είναι εξοπλισμένοι με ένα περιεκτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Στη Σαγκάη, έχουμε τις QC μας ομάδες που τηρούν αυστηρά τα ποιοτικά πρότυπα, τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων και τις υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα πελατών.

Βασισμένο στη Σαγκάη, που απασχολεί ολόκληρη τη χώρα και που κοιτάζει στον κόσμο, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Uneed έχει εμμείνει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας και της υπηρεσίας, τη ζωή και το μέλλον», να επιτρέψει υψηλό - ποιότητα και γρήγορα «μιας στάσης» παρέχοντας τις υπηρεσίες την ενδυμασία, τον καθαρισμό ομορφιάς μας, την υγεία και τις ιατρικές βιομηχανίες. Παίρνουμε «Gratefulness, το σεβασμό, την ακεραιότητα, και το αμοιβαίο όφελος» ως τιμές μας, «εκατονταετή επιχείρηση και εμπορικό σήμα εκατό-έτους» ως εταιρικές δηλώσεις οράματός μας, ποτέ στάση στην καινοτομία και την προώθηση με τη The Times στην εργασία μαζί με όλους τους πελάτες για το καλύτερο μέλλον!

 

 

 

Κίνα Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

> 2006~2012 το CEO ο κ. Andy Sun συμμετείχε στη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου και την επιχείρηση ενδυμασίας

 

> 2012.11 καθιέρωση Honkong Kinrun Textile Limited στο Χογκ Κογκ

 

> 2013.5 καθιέρωση του αντιπροσωπευτικού γραφείου στη Σαγκάη

 

> 2013.12 οργάνωση πέντε βάσεις παραγωγής του εξαρτήματος ενδυμάτων στη Σαγκάη, Jiangsu, επαρχία Zhejiang

 

> 2014.5 καθιέρωση της νέας υφαντικής Co. της Σαγκάη Uneed επιχείρησης, ΕΠΕ

 

 

 

 

Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : SH-UNEED

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 8000,000-13,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
υφαμένη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου

Υφαμένο λιώνοντας σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου υλικό βαρύ ύφασμα T7118 κοστουμιών ανδρών/των γυναικών

Υψηλή υφαμένη τέντωμα σαφής ύφανση υφάσματος σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου που χρησιμοποιείται κυρίως για το ύφασμα ελαστικότητας

Συνδεμένη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου προβολών ύδατος, σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου προσκρούσεων με το μεγάλο τέντωμα στη Weft κατεύθυνση

Βαρύ σπασμένο ύφασμα Twill κοστουμιών ανδρών/γυναικών που διασυνδέει την επένδυση και τη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου

μη υφαμένη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου

80% νάυλον/ύφασμα πολυεστέρα 20% υφαμένο σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου μη με μαλακό Handfeeling

Τηκτό σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου ύφασμα 50% πολυεστέρας 50% ενζυμικού πλυσίματος 80°C νάυλον για το ένδυμα

Πολυεστέρας 100% που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου και που διασυνδέει τον ισχυρό τηκτό θερμο δεσμό N1268G

Διασύνδεση της τηκτής μη υφαμένης σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου υφασμάτων με τη διπλή επένδυση σημείων PA

Ράβοντας μαξιλάρια ώμων

Μετακινούμενα ράβοντας μαξιλάρια ώμων με OEKO - τυποποιημένο πιστοποιητικό 100 TEX

Ατόμων άσπρο βαμβάκι Eco μαξιλαριών ώμων σακακιών ράβοντας - φιλικό

Eco - φιλικά μαξιλάρια ώμων πολυεστέρα ράβοντας για το σακάκι των ατόμων

Ο ράβοντας Μαύρος μαξιλαριών ώμων αφρού ένδυσης ατόμων " s για τη βιομηχανία ενδυμασίας

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Τηκτή σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου προμηθευτής. © 2015 - 2023 fusible-interlining.com. All Rights Reserved.